Monaka-stílusú Adzuki Bean Cracker szendvicsek
-
12 keksz (Ritz kekszet használtam)
-
1 kis doboz Konzerves főtt adzuki bab
-
1 nagy Umeboshi (ajánlom a mézes umeboshit)
-
1 evőkanál A: cukor
-
1 gramm porított kanten
-
1 vaj (opcionális)
-
1 sajt (opcionális)
-
Vegye ki a gödröt az umeboshi-ból és darálja le a húst. Finoman vágja fel a shiso leveleket.
-
Tegye a főtt adzuki babot, az umeboshi-t és az A összetevőket (cukor, porított kanten) egy fazékba és keverje össze. Lassú tűzön, állandó keverés mellett főzzük.
-
3-5 perc múlva vastag lesz. Vegye le a tűzről, mielőtt túl sűrűvé válik, és keverje hozzá a finomra vágott shiso leveleket.
-
Hagyja kihűlni, és elkészül a "Bean Paste".
-
A szendvicsek közé töltsük a tölteléket
-
1. variáció: Kenje meg vajjal egy Anko vajas szendvicshez.
-
2. variáció: kenjük meg krémsajttal egy Anko sajtos szendvicshez.
Ez a recept a Cookpad.com webhelyről származik . Ha felkeresi a weboldalukat, kipróbálhat még egy lehetőséget - ezeket a kekszes szendvicseket a pácolt szilva és a shiso levelek aromájával.
|